Uitgaan!!!
Door: Lotteveerman
Blijf op de hoogte en volg Lotte
02 Februari 2011 | Kenia, Nairobi
Vrijdag avond ben ik met een stel andere vrijwilligers uit gegaan in een of andere club. Het waren voornamelijk mannnen die daar komen. En die mannen daar die kunnen dansen. ongelovelijk. Natuurlijk waren we daar ook weer een bezienswaardigheid. We waren een mogelijke trouwpartner voor het grootste deel van alle mannen. Enorme flirts zijn het. En het eerste wat ze vragen is of ze je telefoonnummer mogen. En of ze je morgen mogen bellen. Ik werd er dood en dood moe van. Ik wilde al niet dansen, omdat ik dan nog opvallender ben en omdat ik vergeleken met de mensen daar absoluut niet kan dansen. Maargoed iemand heeft me toch weten over te halen om te gaan dansen. Zodra je op de dansvloer verschijnt komen er van alle kanten mannen op je af die allemaal tegen je aan staan te dansen. binnen een minuut was ik daar weer weg. half 2 gingen we weer naar huis met de taxi. Het was natuurlijk een hele ervaring maar ik hoef niet zo nodig meer.. :)
Zaterdag zijn we gaan kijken bij Annes werk. Ontzettend deprimerend werk. Ze werkt in een winkeltje (nou ja meer een container) en verkoopt auto onderdelen. van 8 uur s ochtens tot 8 uur s avonds. Verschrikkelijk lijkt mij het. En dat terwijl ze geloof ik niet heel erg arm is. Ze heeft een goed huis en doet een hoop naast haar werk. ik kan me niet voorstellen dat dat werk zoveel verdient. echt verschrikkelijk.
Daarna zijn we met Anne gaan zwemmen op het dak van een luxe hotel in Nairobi. Heerlijk om eventjes in lekker fris water te zwemmen, even te zonnen en daarna heerlijk onder de douche te staan. Anne doet dit bijna elke zaterdag. Ze kan helemaal niet zwemmen, maar doet alsof en vind het gelovig gewoon lekker om in het water te liggen. Anne blijft rustig een uur of 5 in het zwembad hangen maar wij waren het na 2 uur alwel zat. Op de terugweg heb ik een pizza gehaald en thuis opgegeten. Heerlijk weer even een pizza. Toch wel lekker dat die dingen gewoon te krijgen zijn in Nairobi. Wel duur voor Kenyaanse begrippen, maar het mag wel eens soms. Ik mis het eten namelijk wel thuis. Al is het fruit hier wel heerlijk. Ik eet zo twee mangos op een dag. :)
Zondag ben ik met een aantal vrienden van Reija naar de markt gegaan en daarna lekker gaan lunchen. Chapatti, dat is namelijk wel echt lekker. Was wel gezellig. Niet te laat naar bed want morgen moet ik weer vroeg naar mijn werk.
Helaas zijn er een heleboel vrijwilligers vertrokken vorige week, waardoor we nu nog maar met z'n drieen zijn. Ik hoop dat er snel meer komen want het is nu wel een beetje saai. Maar de kindjes zijn nog steeds heel lief. Ik heb een paar foto's van de kindjes.
Ik ga er weer vandoor. Het wordt zo donker en ik wil voor het donker weer thuis zijn.
groetjes Lotte
02 Februari 2011 - 15:04
Pien:
LEKKER DANSEN
echt iets voor jou XD
gelukkig gaat het nog steeds goed
en grappig dat zwemmen
nou ik spreek je wel weer op skype en anders wacht ik op je volgende verhaal
xxpien -
02 Februari 2011 - 15:15
Babs:
leuk weer een berichtje van je te lezen. Wat een schatjes zeg op de foto (ik bedoel de kindjes natuurlijk).
Dat zwembad ziet er wel zalig uit maar de rest van de verhalen lijkt me wel even wennen hoor groetjes babs -
02 Februari 2011 - 15:41
Annemiek:
Mooie kindjes. Ik snap wel daar je daar voor valt. Mooi verhaal over dat dansen. Stoer dat je wel gedanst hebt, als was het maar een paar minuten. -
02 Februari 2011 - 15:49
Coen:
Leuk stukje en ongelofelijk wat je al hebt meegemaakt in deze korte tijd.
Ook leuk dat je het goed met Anne overweg kan, scheelt wel lijkt me!
Verkoopt Anne misschien ook onderdelen voor een VW Transporter? :-)
Tot later -
02 Februari 2011 - 15:55
Sandra:
Hoi Lot,
Wat leuk om je verhalen te lezen! Ik kan me voorstellen dat dat zwembad heerlijk is geweest! Niks voor jou dat dansen, jammer dat ik er niet bij was (met je moeder) wat hadden we gelachen!(en ook NIET willen dansen!) Die kindjes zijn zo leuk, misschien kan je er en een voor me meenemen? ;-) Geniet er maar lekker van meid en tot horens!
liefs van Sandra -
02 Februari 2011 - 17:46
Hans Heemskerk:
Je hebt er weer een mooi verhaal van gemaakt. Wat moet je ook met al die kerels! De foto's van de baby's zijn ook erg mooi.
veel succes de komende week Lotte. -
02 Februari 2011 - 19:43
Opa En Oma:
Fantastisch wat jij allemaal doet en meemaakt.
Is het bed van die kindjes niet een beetje klein,de beentjes kunnen er niet bij.
Het zijn wel plaatjes van kinderen.
Geniet ervan en we kijken weer uit naar het volgende bericht.
Liefs Opa en Oma.
03 Februari 2011 - 13:33
Manon:
Leuke foto's! En mooie verhalen! Klinkt goed allemaal!
Geniet ervan daar!
Manon -
04 Februari 2011 - 16:20
Lisanne:
Je doet al echt zoveel leuke dingen! Echt leuk om te lezen:) en leuke fotos:) -
05 Februari 2011 - 16:56
Maaike:
Hey Lotje
3 weken alweer gaat toch wel heel snel maar man wat heb jij veel gedaan in die tijd zeg !!heb net je kaart gekregen, echt zo leuk was helemaal verrast, dankjewel!! Je kindjes zien er echt heel lief uit dus dat is vast leuk en zwemmen is vast ook heerlijk....leuk om van je te horen geniet ervan en tot snel.. XX -
06 Februari 2011 - 20:40
Suzanne:
Wat een schattige babytjes.
Echt heel erg leuk.
Ik kan me ook voorstellen dat zo'n zwembad een verademing is.
De foto's zien er allemaal weer erg leuk uit. En ik ga je ook steeds meer benijden voor het weer dat je daar hebt. Het is hier de laatste paar dagen erg grouw en veel wind. Dus ik kijk uit naar de lente.
Vermaak je en ik lees het wel weer.
groetjes suus
09 Februari 2011 - 19:47
Henny Mc Donald:
Hoi,
Je weet dat ik niet veel aan de computer zit dus krijg je maar af en toe een reactie.
Geweldig om je zo te kunnen volgen. Hou dit vol hè. je ziet hoeveel mensen je er een plezier mee doet. Ook bij Mc zijn ze erg nieuwsgierig en willen weten hoe we dat doen. Misschien krijg je daar nu ook wat respons van.
Succes meid.
Liefs Henny -
09 Februari 2011 - 21:49
Marga:
Hoi Lotte, na een paar weken eens ingelogd om te zien hoe het met je gaat. ik ben zwaar onder de indruk, jij bent een moordmeid zeg! om ongelooflijk trots op te zijn, dat jij daar in je uppie al deze dingen doet, geweldig! en die babies, wel veel inderdaad en wát een lieffies. en wat een cultuurverschil. ik ga je volgen. -
11 Februari 2011 - 11:21
Jeanne En Bert:
Wat een verhalen! wat heb heb jij in korte tijd al veel meegemaakt.'De foto's, geweldig. Je smelt voor zulke schatjes.Blijf vooral zelf genieten van alles. We blijven je volgen. Groetjes!!!! -
12 Februari 2011 - 12:26
Ammy:
Hai Lotte,
jouw verhaal is weer smullen. Ik vind het erg leuk dat je gewoon schrijft hoe je dingen vindt en ervaart en beleeft. Dat maakt het erg leuk om te lezen!
tot de volgende keer!
Ammy -
13 Februari 2011 - 15:09
Marjon:
Ik hoor natuurlijk wel steeds de verhalen van Maaike,maar nu heb ik ze maar eens zelf gelezen.
Wat heb je al veel meegemaakt in die paar weken. Heel indrukwekkend.
geniet van je tijd daar,dan genieten wij van je verhalen -
16 Februari 2011 - 13:01
Ome Ton,SOEST:
Hoi Lotte.we zien elkaar niet veel maar dit is toch wel heel leuk om je zo te volgen.Maak er iets moois van
We kijken uit naar je volgende verslag..1